The Keeley Consulting Group Tips voor het maken van nieuw beleid

The Keeley Consulting Group onlangs uitgevoerde bepaalde beoordelingen over beleidsontwikkeling. Het blijkt dat een organisatie nodig heeft om te bouwen van een duidelijk omschreven en zorgvuldig geschreven beleid met het oog op een gezellig, bemoedigend, georganiseerde, veilige en onbevooroordeelde werkplek.

 

In feite, veel van ons niet graag een inconsistente en inconsistent toegepast beleid. Zij resulteren vaak in meer problemen op de top van degene die ze waren bedoeld om op te lossen. Echter zijn beleid een essentieel onderdeel van elke organisatie. Ze definiëren de nodige richtsnoeren voor bedrijven functioneert en invloed uitoefenen op het gedrag van particulieren om een specifieke uitkomst.

 

Kunt u overwegen de volgende tips gegeven door The Keeley Consulting Group over het nieuwe beleid voor uw organisatie te ontwikkelen.

 

Ten eerste, ervoor zorgen dat er een beleid over het beleid is. We weten dat het klinkt een beetje overbodig, maar het is nodig om te werken in een vooraf gedefinieerde en besloten kader, zelfs als het gaat om beleidsvorming. Waarschijnlijk is de eerste en belangrijkste stap in het rijpen beleid om een eenvoudige beleid op beleid dat van de organisatie proces verduidelijkt voor het maken van nieuw beleid te maken. Dit beleid moet bestaan uit advies over wat situaties de noodzaak voor een nieuw beleid, het formaat dat nieuwe beleid moeten gebruiken, evenals het proces dat gevolgd worden voor een nieuw beleid vormen moet moet worden goedgekeurd. Er is een hoge kans dat u hebben zult een grote inconsistentie in de resultaten en inconsistentie in de oprichting als u niet een proces en een kader rond beleidsvorming hoeft. Dit kan ook resulteren in slechte of moeilijke handhaving.

 

Ten tweede, identificeren overlappingen met bestaande beleid. U moet grondig controleren als het beleid dat u van plan bent om te maken al bestaat of het delen van het bestaat in het overige beleid voordat u een nieuw beleid maakt. Als dat het geval is, kunt u overwegen herziening van bestaande beleidsmaatregelen in plaats van een nieuwe thuisgroep te maken.

 

Ten derde, maak het beleid niet in een vacuüm. The Keeley Consulting Group suggereert dat beleid moeten worden ontwikkeld met input uit die zal worden beïnvloed door hen eerder dan zitten achter uw bureau en een make-beleid dat u voelde nodig waren en die werden ontwikkeld geheel op uw eigen. Het is belangrijk dat alle belanghebbenden worden gehoord om de mogelijkheid voor de gevolgen van het ongeluk, alhoewel het definitieve beleid uiteindelijk niet met alle adviezen overeen kan. Beleid moeten zeker zijn afgerond en toegevoegde adviezen kunnen helpen eventuele leemten die zich kunnen voordoen.

 

Ten vierde, een stap terug en nadenken over de noodzaak. Houd er rekening mee dat u beleidsregels maken moet wanneer er een duidelijke noodzaak en een duidelijk probleem op te lossen, niet alleen omdat iemand deed iets u niet graag. Volgens de beoordeling Keeley Consulting Group, sommige polissen werden ingevoerd uit ondanks en als wraak, en dit soort activiteit zou niet gebeuren in een verstandige organisatie. Het zal niet ook gebeuren in een bedrijf dat een strikt beleid op beleid heeft, zoals het beleid vaak door meerdere niveaus voor goedkeuring gaat.

 

Ten vijfde, maken gebruik van de juiste woorden, dus er geen misverstanden bestaan zullen. Zorg ervoor dat u eenvoudig en specifieke terminologie gebruikt omdat beleid gemakkelijk te begrijpen moeten om effectief te zijn. We hieronder vindt u enkele belangrijke tips:

 

-Gebruik de woorden “moeten” of “will” in plaats van moet”” in de hoofdtekst van het beleid. Als er iets is optioneel, gebruik het woord “moet” maar niet wanneer het is een vereiste.

 

-Gebruik een afdeling, kantoor, eenheid, of functie in plaats van iemands naam.

 

-Contact e-mails moeten met een algemene afdeling adres of een webpagina waarmee aanvullende contactgegevens. Kunt u voorkomen dat een iemands e-mail adres gebruiken om te voorkomen dat het beleid van updates nodig wanneer personele veranderingen gebeuren.

 

-Niet onderstrepen subkoppen of woorden die moeten worden benadrukt in een zin. In plaats daarvan stel onderverdelingen in vet of cursief als een woord moet worden benadrukt. Als het beleid is gepost online, zou kunnen onderstreepte woorden worden verward met hyperlinks.

 

Ten zesde, omvatten een proces uitzonderingen mogelijk. In de meeste gevallen is er een uitzondering voor elke regel. Het is veel gemakkelijker om te bepalen hoe een proces van uitzonderingen is te bedienen van tevoren voordat het beleid wordt geïmplementeerd. Wees u ervan bewust dat uitzonderingen moeten worden toegekend in een rechtvaardige en redelijke wijze. Het hele beleid kan vraagtekens worden geplaatst als u slordig met de uitzonderingen-proces.

 

Zevende, kunnen sommige grijstinten. The Keeley Consulting Group is van mening dat sommige polissen moeten vertrekken een beetje dubbelzinnigheid voor mensen om te besluiten maken. Het is oke als uw beleid een beetje grijs laat zodat een individu kan een on-the-fly beslissing maken.

 

Achtste, definiëren beleid onderhoud verantwoordelijkheid. Meeste beleid vereist regelmatig om ervoor te zorgen hun voortdurende toepasbaarheid. Zorg ervoor dat u altijd het Bureau dat verantwoordelijk is voor het beleid omdat iemand nodig heeft om ter verduidelijking informatie verstrekken wanneer vragen zijn gesteld over het beleid te kunnen herkennen. Individuen niet identificeren aangezien ze komen en gaan.

 

Tot slot, instellen van een beleid bibliotheek met versiebeheer. Tegenwoordig, zijn er verscheidene hulpmiddelen die u toelaten om het opslaan van verschillende versies van documenten. Alle werknemers moeten zitten kundig voor toegang tot alle passende beleidsmaatregelen de allertijden. Versiebeheer kan ook helpen individuen om de geschiedenis van het beleid om bij te houden wat veranderd door de jaren heen te zien.

 

Hebt u verdere vraag over dit onderwerp, bezoek deze link voor aanvullende informatie aangeleverd door The Keeley Consulting Group.

The Keeley Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *